Meer weten? Bel ons 0521-514303
Close

Algemene voorwaarden en Privacybeleid

Als professioneel rij-opleider vinden wij het belangrijk dat jij als leerling weet waar je aan toe bent. Daarom hanteren wij algemene voorwaarden die je op deze website aantreft. Kies voor een losse les of een van de pakketten. Ook een op maat samengesteld rijlespakket en betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheid. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing welke je vindt in onderstaand document.

Indien je je aanmeld gaan wij ervan uit dat  je kennis hebt genomen van onze algemene voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 60190744. Ons rijschoolnummer bij het CBR is 6654 A1

Algemene-voorwaarden-Autorijschool-Autodidact 1-1-2019 pdf 

Op 25 Mei 2018 is de privacywetgeving in werking getreden, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Graag wijzen wij je erop dat deze nieuwe wet ter bescherming dient van persoonsgegevens van iedereen binnen de Europese Unie. In artikel 8 van onze algemene voorwaarden geven wij weer hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Klik op bovenstaande link en lees daar hoe wij persoonsgegevens verzamelen, opslaan en verwerken, met welk doel en hoe wij persoonsgegevens gebruiken. Indien jij het contactformulier invult beschikken wij dus over jouw persoonsgegevens en maken je erop attent dat wij deze zullen verwerken conform onze algemene voorwaarden. Indien je hier niet mee akkoord gaat, dien je dit aan te geven bij het eerste contact via email of telefonisch. Wij respecteren jouw privacy en gaan zorgvuldig met jouw gegevens om!