Meer weten? Bel ons 0521-514303
Close

Reviews

Ook ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!! Roy is vooral erg duidelijk, als je iets nog niet onder de knie hebt legt hij het je net zo lang uit totdat je het doorhebt! Roy heel erg bedankt voor de leuke/gezellige en vooral leerzame lessen!

Anouk van Weert

Twee dagen geleden ben ik geslaagd en ik heb echt alles aan Roy te danken. Hij is altijd positief, maar onderschat hem niet hij kan namelijk net zo streng zijn. Als je houd van verhalen dan moet je vooral bij Roy gaan zitten :). Ontzettend bedankt Roy!

Roelof van der Linde

Door de leerzame lessen, en de juiste begeleiding ben ik weten te slagen. Roy is een hele gezellige man die nooit stil is. Altijd leuk dus.

david kuper

Hallo, ik ben Sandjay. Ik ben gaan lessen bij autorijschool Autodidact, ik heb een hele leuke/gezellige en leerzame tijd gehad. de manier van lesgeven is naar mijn mening perfect. Op 1 of andere manier dringt het wel door op de manier waarop Roy het doet, soms een beetje gemopper maar meestal met een biggsmile :).
Ik zal mensen ook zeker aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen. niet alleen omdat ik een leuke/ gezellige en leerzame tijd heb gehad, maar ook omdat het een heel eerlijk persoon is, hij zal je altijd precies zeggen waar het op staat negatief of positief.

Ook wil ik Roy nog een keer bedanken voor deze leuke leerzame tijd en voor mijn rijbewijs !

Sandjay Sheombar

Mijn naam is Pedro en ben rijlessen gaan volgen bij Autorijschool Didact.
Roy is een hele goede rij-instructeur, die goed lesgeeft en tevens duidelijk is.
Als je iets niet goed begrijpt, dan legt hij alles goed uit, hij tekent het zelfs voor je uit.
Na een stukje rijden stopt hij altijd eventjes om het stuk wat je op dat moment gereden hebt te bespreken.
Deze rijschool en Roy is een echte aanrader voor iedereen !!
Roy keep up the good work and thank you so much.

Pedro Joaquin Camejo Guerra

Mijn naam is Cas Geven. Ik heb in een redelijk korte tijd veel gelest, en zo snel mijn rijbewijs gehaald. Roy is flexibel in het afspreken. Verder zorgt hij ervoor dat elke les uitdagend is, maar hij houdt rekening met wat je kan. Op een persoonlijke en duidelijke manier leert Roy de basis van het autorijden.
Autorijschool Autodidact is zeker aan te raden!

Cas Geven

Mijn naam is Ronald en ik wou mijn rijbewijs gaan halen. ik heb bij verschillende rijscholen gekeken en mailtjes gestuurd, Roy was de enige die die zelfde dag nog enthousiast reageerde. Ik had ’s ochtends een mailtje gestuurd en ’s middags werd ik al gebeld hoe het ervoor stond met mijn theorie en wanneer ik mijn eerste les wou gaan volgen. Na de eerste paar lessen kwam ik er al achter waarom mijn vrienden Roy Zitter aanraadde. Hij komt heel positief over, wind er geen doekjes om als het slecht gaat en ”gooit je voor de leeuwen” zoals Roy dat zegt. Hij is van mening dat hij wel tot les 10 je met van alles en nog wat kan helpen maar uiteindelijk moet je het zelf gaan doen dus daar doet hij niet aan. Hij laat jou rijden en af en toe moet je even aan de zijkant van de weg stoppen en gaat hij even de laatste stukje wat je gereden hebt terug koppelen. Ik heb het afgelopen half jaar met Roy gelest en leuke gesprekken gehad achter het stuur, hij heeft een heel persoonlijke aanpak zie je. En na 25 lessen ben ik maar eens op examen gegaan, en ik ben nog eens in één keer geslaagd ook. Roy zegt dat hij geen wonderen kan verrichten en dat je het rijden zelf moet doen maar toch, zonder Roy had ik hem niet gehaald. Roy, bedankt voor de leuke lessen en voor mijn rijbewijs. Bij Roy lessen is zeker een aanrader.

Ronald Kuiper

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de begeleiding van Roy. Niet onnodig veel lessen maar praktische lessen met tips waar ik echt iets aan had. Daarnaast zorgt hij voor een relaxed sfeertje in de auto. Ik kan lessen bij autodidact echt aan iedereen aanbevelen!

Farly

In 24 lessen in een keer geslaagd. Roy zorgt voor een fijne sfeer in de auto en een goede manier van lesgeven. De flexibele lestijden die gehanteerd werden vond ik zeer prettig, voor mijn gevoel kon ik lessen wanneer ik wilde en verplaatsen was altijd mogelijk. Ook eigen ingeving in lessen om vlakken te oefen die ik moeilijk vond was altijd mogelijk.

Al met al, niks om op aan te merken. Bedankt Roy!

Tijs Zandt

goede leerzame lessen met een man die je stimuleert om alles eruit te halen !! Roy bedankt voor de leuke 20 lessen die ik bij jou heb mogen volgen en ik zou iedereen aanraden om bij autodidact te lessen

luciano ramakers
Schrijf een review!