Meer weten? Bel ons 0521-514303
Close

Reviews

Onlangs geslaagd voor mijn rijexamen, met behulp van de top lessen van Roy. Het begint er al mee dat Roy altijd op tijd was, dus je hoefde zelf nooit te wachten. Vervolgens was het altijd gezellig in de auto, maar zeker ook serieus indien nodig (maar Roy kan ook serieus zijn met een lach erbij). Altijd met plezier de lessen gevolgd. Autorijschool Autodidact is daarom zeker een aanrader

Ties Wiersma

Wat heb ik altijd genoten van de leuke, mooie gesprekken die we tijdens de rijlessen hadden, over van alles en nog wat!!
Ik had heel wat angst voor het autorijden, maar door Roy’s goede lessen, waarbij Roy de moeilijke stukken opzoekt, leerde ik steeds beter situaties in te schatte en werd ik zelfverzekerder achter het stuur!!
Door deze lessen, heb ik mijn rijbewijs met een praktijkexamen kunnen halen!
Daarvoor nogmaals heel veel dank, Roy en Ottie

Wijnand Visser

Dankzij Autodidact heb ik 6 december mijn rijbewijs kunnen halen. Roy geeft elke les top uitleg en zijn volle inzet. Tijdens de lessen word je voorbereid om allerlei soorten situaties zo goed mogelijk uit te voeren, er is alleen goed of fout. Dit vind ik top, want hierdoor is alles duidelijk. Roy en Ottie zijn 2 geweldige mensen en Autodidact raad ik hierbij dus zeker aan!!

Jelle Brand

Ik heb mijn rijbewijs gehaald met de hulp van Roy is dat gelukt altijd leuke rijlessen en goeie uitleg en altijd op tijd dankjewell voor de leuke rijlessen

Aniek mulder

Vandaag mijn rijbewijs gehaald ! Door de goede uitleg van roy was alles erg duidelijk.
Altijd stipt op tijd en geeft altijd enthousiast les. Bedankt roy!!

Kylie

Super goede rijschool en erg leuke lessen gehad! Alles word super goed en duidelijk uitgelegd. Zou het zeker aanbevelen!

Iloura

Vandaag mijn rijbewijs behaald door de goede lessen van Roy. Hij legt de lat hoog en wil het beste uit je halen. Dit is prettig voor jezelf en zo ga je altijd voorbereid het examen in. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen.

Jenna Maasbach

Ook ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!! Roy is vooral erg duidelijk, als je iets nog niet onder de knie hebt legt hij het je net zo lang uit totdat je het doorhebt! Roy heel erg bedankt voor de leuke/gezellige en vooral leerzame lessen!

Anouk van Weert

Twee dagen geleden ben ik geslaagd en ik heb echt alles aan Roy te danken. Hij is altijd positief, maar onderschat hem niet hij kan namelijk net zo streng zijn. Als je houd van verhalen dan moet je vooral bij Roy gaan zitten :). Ontzettend bedankt Roy!

Roelof van der Linde

Door de leerzame lessen, en de juiste begeleiding ben ik weten te slagen. Roy is een hele gezellige man die nooit stil is. Altijd leuk dus.

david kuper

Hallo, ik ben Sandjay. Ik ben gaan lessen bij autorijschool Autodidact, ik heb een hele leuke/gezellige en leerzame tijd gehad. de manier van lesgeven is naar mijn mening perfect. Op 1 of andere manier dringt het wel door op de manier waarop Roy het doet, soms een beetje gemopper maar meestal met een biggsmile :).
Ik zal mensen ook zeker aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen. niet alleen omdat ik een leuke/ gezellige en leerzame tijd heb gehad, maar ook omdat het een heel eerlijk persoon is, hij zal je altijd precies zeggen waar het op staat negatief of positief.

Ook wil ik Roy nog een keer bedanken voor deze leuke leerzame tijd en voor mijn rijbewijs !

Sandjay Sheombar

Mijn naam is Pedro en ben rijlessen gaan volgen bij Autorijschool Didact.
Roy is een hele goede rij-instructeur, die goed lesgeeft en tevens duidelijk is.
Als je iets niet goed begrijpt, dan legt hij alles goed uit, hij tekent het zelfs voor je uit.
Na een stukje rijden stopt hij altijd eventjes om het stuk wat je op dat moment gereden hebt te bespreken.
Deze rijschool en Roy is een echte aanrader voor iedereen !!
Roy keep up the good work and thank you so much.

Pedro Joaquin Camejo Guerra

Mijn naam is Cas Geven. Ik heb in een redelijk korte tijd veel gelest, en zo snel mijn rijbewijs gehaald. Roy is flexibel in het afspreken. Verder zorgt hij ervoor dat elke les uitdagend is, maar hij houdt rekening met wat je kan. Op een persoonlijke en duidelijke manier leert Roy de basis van het autorijden.
Autorijschool Autodidact is zeker aan te raden!

Cas Geven

Mijn naam is Ronald en ik wou mijn rijbewijs gaan halen. ik heb bij verschillende rijscholen gekeken en mailtjes gestuurd, Roy was de enige die die zelfde dag nog enthousiast reageerde. Ik had ’s ochtends een mailtje gestuurd en ’s middags werd ik al gebeld hoe het ervoor stond met mijn theorie en wanneer ik mijn eerste les wou gaan volgen. Na de eerste paar lessen kwam ik er al achter waarom mijn vrienden Roy Zitter aanraadde. Hij komt heel positief over, wind er geen doekjes om als het slecht gaat en ”gooit je voor de leeuwen” zoals Roy dat zegt. Hij is van mening dat hij wel tot les 10 je met van alles en nog wat kan helpen maar uiteindelijk moet je het zelf gaan doen dus daar doet hij niet aan. Hij laat jou rijden en af en toe moet je even aan de zijkant van de weg stoppen en gaat hij even de laatste stukje wat je gereden hebt terug koppelen. Ik heb het afgelopen half jaar met Roy gelest en leuke gesprekken gehad achter het stuur, hij heeft een heel persoonlijke aanpak zie je. En na 25 lessen ben ik maar eens op examen gegaan, en ik ben nog eens in één keer geslaagd ook. Roy zegt dat hij geen wonderen kan verrichten en dat je het rijden zelf moet doen maar toch, zonder Roy had ik hem niet gehaald. Roy, bedankt voor de leuke lessen en voor mijn rijbewijs. Bij Roy lessen is zeker een aanrader.

Ronald Kuiper

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de begeleiding van Roy. Niet onnodig veel lessen maar praktische lessen met tips waar ik echt iets aan had. Daarnaast zorgt hij voor een relaxed sfeertje in de auto. Ik kan lessen bij autodidact echt aan iedereen aanbevelen!

Farly

In 24 lessen in een keer geslaagd. Roy zorgt voor een fijne sfeer in de auto en een goede manier van lesgeven. De flexibele lestijden die gehanteerd werden vond ik zeer prettig, voor mijn gevoel kon ik lessen wanneer ik wilde en verplaatsen was altijd mogelijk. Ook eigen ingeving in lessen om vlakken te oefen die ik moeilijk vond was altijd mogelijk.

Al met al, niks om op aan te merken. Bedankt Roy!

Tijs Zandt

goede leerzame lessen met een man die je stimuleert om alles eruit te halen !! Roy bedankt voor de leuke 20 lessen die ik bij jou heb mogen volgen en ik zou iedereen aanraden om bij autodidact te lessen

luciano ramakers

Ik ben ontzettend blij, ik ben namelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik wil Roy graag bedanken voor de leuke en leerzame lessen, door zijn manier van lesgeven heb ik mijn rijbewijs snel kunnen halen! De manier van lesgeven, is erg fijn. Roy is erg direct op een positieve manier waardoor je snel alles onder de knie krijgt! Zoek je nog een rijschool? Dan is autodidact zeker een goede keuze!

Jessie Maasbach

Door de goede lessen van Roy ben ik in 2 maanden in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Hij is heel direct in zijn aanpak, op een prettige manier, waardoor je van je fouten leert en jezelf snel verbetert, maar natuurlijk is er ook altijd tijd voor wat kletsen. Bedankt voor de lessen en ik raad iedereen autodidact aan!

Jorrit Krom

25 lessen in 1x geslaagd en dat dankzij de super leuke en leerzame lessen van Roy.
We hebben veel lol gehad en zijn serieus geweest en je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik het kon.
Twee jaar geleden ook mijn zus met 25 lessen in 1x geslaagd.
Roy super bedankt en ik zal je aanbevelen bij mijn vrienden

Leon Boetze

5-1-2017 Een mooi begin van het nieuwe jaar. Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Beter laat dan nooit!!! I’m happy like a kid in a candy store. Lieve Roy, bedankt voor alles, voor de goede lessen, voor de gezelligheid. Het was een leuke ervaring. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik vind jou echt een toffe gozer. Een betere rijinstructeur had ik echt niet kunnen hebben!
Mocht je iemand kennen die aan zijn/haar rijbewijs wil gaan beginnen, neem dan zeker contact op met deze rijschool: http://www.autorijschooldidact.nl !!

Elina van der Sar

Roy zorgt altijd voor rust in de auto, heerlijk als je zelf dood aan het zweten bent van de stress. En ja iedereen heeft stress in de auto als ze aan het lessen zijn. Verder probeert hij altijd om het duidelijk voor je te houden, welke formulieren en zaken geregeld moeten. Erg fijn als je zelf alles constant vergeet. Zelfs toen er gezeur was ivm medische verklaring zorgde Roy ervoor dat ik alles goed voor elkaar had. 10/10 Would take lessons again with him.

Jelmer Oldersma
Schrijf een review!